|  | Fresher Test for Accenture company 2019 session part 1 My name is Ritu i have interview in accenture in month of January this year. I have 3 rounds in Accenture as given below
 
 (1)Aptitude/Verbal Written Test
 (2)Technical Round
 (3)HR Round
 
 (1)Aptitude/Verbal Written Test:- First round have 60 mintues which almost 50-60 questionson analytical aptitude, verbal ability.
 (2)Technical Round:- In this round interviewer ask questions from different technology like C,C++,Java etc.
 (3)HR Round:-This round is HR round as all of you know HR questions.
 
 Below are the different written questions in 1st Round:-
 English Written Test Questions
 (1)Adam will be there____________Sunday and Monday.
 (i)Until
 (ii)During
 (iii)For
 (iv)After
 Answer:-(ii)During
 
 (2)The sun rose__________the horizon in the east.
 (i)In
 (ii)Below
 (iii)Over
 (iv)Above
 Answer:-(iv)Above
 
 3)The cricket game was cancelled _______________ the rain.
 (i)Due to
 (ii)Because of
 (iii)By
 (iv)None of the above
 Answer:-(ii)Because of
 
 (4)I have been working here______________ five years.
 (i)Since
 (ii)From
 (iii)For
 (iv)None of the above.
 Answer:-(iii)For
 
 (5)Dog spilled__________ milk all over the floor.
 (i)The
 (ii)AN
 (iii)A
 (iv)None of the above.
 Answer:-(i)The
 
 (6)Brittney was punished for___________ her official work
 (i)Slowing
 (ii)Postponing
 (iii)Shrinking
 (iv)Avoiding
 Answer:-(iv)Avoiding
 
 (7)Check the correctly spelled word in the following:
 (i)Exccessive
 (ii)Exxcesive
 (iii)Excessive
 (iv)Excesive
 Answer:-(iii)Excessive
 
 (8)Catching the earlier bus will give us the ....... to do some shopping for the home.
 (i)Possibility
 (ii)Occasion
 (iii)Luck
 (iv)Chance
 Answer:-(iv)Chance
 
 (9)This train travels from Mumbai______ Delhi.
 (i)To
 (ii)At
 (iii)Over
 (iv)below
 Answer:-(i)To
 
 Quantitative Aptitude Questions
 
 (10)A teacher divide his class into 7, 13 and 15 groups. Find the smallest possible strength of the class?
 (i)965
 (ii)1250
 (iii)1365
 (iv)1250
 Answer:-7*13*15=(iii)1365
 
 (11)A men purchased a bag for Rs.400 and sold it at a gain of 20% of the selling price. The selling price of the bag is:
 (i)425
 (ii)480
 (iii)500
 (iv)450
 Answer:-400*20/100=80+400=(ii)480
 
 (12)Average weight of a class of 20 students is 35kgs. If we include teacher also , the average weight increases by 1kg. What is the weight of the teacher?
 (i)56kgs
 (ii)60kgs
 (iii)51kgs
 (iv)NONE OF THEM
 Answer:-36=(700+x)/21=(i)56kgs
 |  |  |