Hi Guest 1 HomePage 1 Jobs 1 WalkIn 1Articles  

 :) Latest Topic
AJAX
VB.NET
SQL Query
UDDI
CLASS
JAVASCRIPT
SharePoint Interview
SilverLight
WCF
general knowledge
 ASP.NET
 :) Hot Jobs
 :) Latest Articles
 


  

 
Weaveworks Questions Answers
Classified Posted on 08 Jan 2019

Home >> Test and Papers >> Weaveworks >> Weaveworks Questions Answers



Weaveworks Questions Answers
(1)Advantage of using Git as Single Source of Truth is
(i)both
(ii)On demand Services can be created
(iii)none of the mentioned
(iv)Any point Revert is possible
Answer:- (i) both

(2)Choose a CI tool.
(i)Travis
(ii)Flux
(iii)Git
(iv)GitHub
Answer:-(i)Travis

(3)GitOps makes Auditing easier.
(i)True
(ii)False
Answer:-(i)True

(4)Weave Scope Cannot be installed on kubernetes cluster
(i)True
(ii)False
Answer:-(ii)False

(5)WeaveWorks uses this as a Single Source Of Truth.
(i)svn
(ii)git
(iii)CD tools
(iv)flux
Answer:-(ii)git

(6)What is the advantage of using Git as Single Source of Truth?
none of the mentioned
(i)On demand Services can be created
(ii)both
(iii)Any point Revert is possible
Answer:-(ii)both

(7)WeaveCloud is Opensource
(i)True
(ii)False
Answer:-(ii)False

(8)WeaveWorks is a CI tool.
(i)False
(ii)True
Answer:-(i)False

(9)WeaveCloud is a
(i)SaaS
(ii)FaaS
(iii)PaaS
(iv)IaaS
Answer:-SaaS

(10)WeaveWorks works on top of kubernetes.
(i)True
(ii)False
Answer:-(i)True

(11)This is a CI tool.
(i)GitHub
(ii)Flux
(iii)Git
(iv)Travis
Answer:-(iv)Travis

(12)Benefits of GitOps is ?
(i)both
(ii)Better Ops
(iii)Faster development
(iv)none of the mentioned
Answer:-(i)both

(13)Push based pipeline uses
(i)kubectl directly
(ii)none of the mentioned
(iii)WeaveWorks
(iv)Flux
Answer:-(i)kubectl directly

(14)Which of the following features offered by WeaveClouds?
(i)none of the mentioned
(ii)Observability
(iii)VCS integration
(iv)both VCS integration and Observability
Answer:-(iv)both VCS integration and Observability

(15)WeaveNetUses this protocol to route packets among peers.
(i)gRPC
(ii)REST
(iii)TCP
(iv)UDP
Answer:-(iv)UDP

(16)GitOps recommends
(i)usage of kubectl frequently
(ii)none of the mentioned
(iii)both
(iv)Every configuration must be stored in git
Answer:-(iv)Every configuration must be stored in git

(17)WeaveNet packets targeting remote containers use this packet routing method.
(i)Fast Data Path Method
(ii)both
(iii)Fallback Sleeve Method
(iv)none of the mentioned
Answer:-(iii)Fallback Sleeve Method

(18)This field in flux-deployment.yaml needs to be changed before deploying flux to kubernetes
(i)--git-path
(ii)--git-url
(iii)none of the mentioned
(iv)--repo-url
Answer:-(ii)--git-url

(19)Which component of WeaveScope is responsible for collecting host's data?
(i)none of the mentioned
(ii)both
(iii)probe
(iv)app
Answer:-probe

(20)WeaveWorks time series monitoring project is called ________.
(i)flux
(ii)scope
(iii)net
(iv)cortex
Answer:-(iv)cortex

(21)WeaveNet uses this packet routing method.
(i)both
(ii)Fast Data Path Method
(iii)Fallback Sleeve Method
(iv)none of the mentioned
Answer:-(i)both

(22)Deploy Synchronizer is responsible for
(i)image repository monitoring
(ii)maintaining cluster state
(iii)monitoring kubernetes cluster
(iv)control kubectl
Answer:-(ii)maintaining cluster state

(23)Flux Deployment is in _________ format .
(i)none of the mentioned
(ii)xml
(iii)yaml
(iv)both
Answer:-(iii)yaml

(24)Which of the following is weave scope's component?
probe
both
none of the mentioned
app


(25)This command is used to view flux logs.
(i)kubectl -n default logs deployment/flux -f
(ii)kubectl logs –flux
(iii)flux get logs
(iv)flux logs
Answer:-(i)kubectl -n default logs deployment/flux -f

(26)Command used to view flux public SSH key
(i)kubectl get identity.pub
(ii)none of the mentioned
(iii)ssh-keygen -y -f ~/.ssh/id_rsa > ~/.ssh/id_rsa.pub
(iv)kubectl logs deployment/flux | grep identity.pub | cut -d '"'f2----
Answer:-(iv)kubectl logs deployment/flux | grep identity.pub | cut -d '"' -f2

(27)WeaveNet routers are know as ?
(i)peers
(ii)WeaveRouters
(iii)none of the mentioned
(iv)Wrouters
Answer:-(i)peers

(28)IAC stands for
(i)Internet As Code
(ii)Infrastructure Access Code
(iii)Infrastructure As Code
(iv)International Academy for Coders
Answer:-(iii)Infrastructure As Code

(29)Flux can be deployed to ?
(i)docker
(ii)kubernetes
(iii)none of the mentioned
(iv)both
Answer:-(iv)both

(30)WeaveNet is helpful in connecting
(i)both
(ii)containers
(iii)pods
(iv)none of the mentioned
Answer:-(i)both

(31)Command Used to start WeaveScope is
(1)Scope Run
(2)Scope Launch
(3)Scope start
(4)Scope dispatch
Answer:-(2)Scope Launch

(32)PaaS stands for
(i)Prometheus as a Service
(ii)Pragma as a Service
(iii)PlatForm as a Service
(iv)none of the mentioned
Answer:-(i)Prometheus as a Service

(33)PQL stands for ?
(i)Prometheus Query Language
(ii)Pro Query Language
(iii)Prometheus Query Launch
(iv)Pragma Query Language
Answer:-(i)Prometheus Query Language

(34)WeaveNet cannot connect containers running on different cloud vendors.
(i)False
(ii)True
Answer:-False

(35)Flux monitors
(i)none of the mentioned
(ii)Git Repo
(iii)Image Repo
(iv)both
Answer:-(iv)both

(36)Flux
(i)syncs source code with git
(ii)syncs cluster with git repo
(iii)none of the mentioned
(iv)both
Answer:-(ii)syncs cluster with git repo

(37)Deploy automator is responsible for
(i)monitoring kubernetes cluster
(ii)maintaining cluster state
(iii)control kubectl
(iv)image repository monitoring
Answer:-(iv)image repository monitoring

(38)Which open source cortex is built on?
(i)Git
(ii)Prometheus
(iii)kubernetes
(iv)flux
Answer:-(ii)Prometheus

(39)Which component of WeaveScope is responsible for displaying host report to UI?
(1)app
(2)prob
(3)both
(4)none of the mentioned
Answer:-(1)app

(40)Which of the SSH pair keys need to be added to github?
(i)both
(ii)public key
(iii)none of the mentioned
(iv)private key
Answer-(ii)public key


(41)Flux can be deployed using
(i)docker run
(ii)fluxctl
(iii)kubectl
(iv)none of the mentioned
Answer:-(iii)kubectl

(42)Flux can be deployed to ?
(i)kubernetes
(ii)docker
(iii)none of the mentioned
(iv)both
Answer:-(iv)both

(43)This method is used to route packets within kernel space.
(i)both
(ii)none of the mentioned
(iii)Fast Data Path Method
(iv)Fallback Sleeve Method
Answer:-(iii)Fast Data Path Method

(44)Command used to start WeaveScope is ?
(i)scope dispatch
(ii)scope launch
(iii)scope run
(iv)scope start
Answer:-(ii)scope launch

(45)Flux to git link can be done by ?
(i)Deployment Verification
(ii)identity generation
(iii)Key generation
(iv)SSH Verification
Answer:-(iv)SSH Verification

(46)Flux monitors
(i)Image Repo
(ii)none of the mentioned
(iii)Git Repo
(iv)both
Answer:-(iv)both

(47)Cortex is provided as
(i)IAC
(ii)IaaS
(iii)PaaS
(iv)CaaS
Answer:-(iii)PaaS

(48)WeaveWork's real-time debugging project is known as ?
(i)net
(ii)cortex
(iii)scope
(iv)flux
Answer:-(iii)scope

(49)WeaveNet packets targeting remote containers use this packet routing method.
(i)Fast Data Path Method
(ii)Fallback Sleeve Method
(iii)both
(iv)none of the mentioned
Answer:-(ii)Fallback Sleeve Method


(50)What does CNCF Stand for?
(i)Cloud Nations Computing Foundation
(ii)Cloud Native Computing Foundation
(iii)Computing Native Cloud Foundation
(iv)Cloud Naive Computing Foundation
Answer:-(ii)Cloud Native Computing Foundation

(51)WeaveWorks time series monitoring project is called ________.
(i)net
(ii)cortex
(iii)flux
(iv)scope
Answer:-(ii)cortex


Other Important Questions
Weaveworks Questions Answers







 
Top Searches:asp net questions vb net questions sql query uddl questions class javascript sharepoint interview questions and concept silverlight questions and concept wcf questions beans general knowledge ajax questions
PHP | Biztalk | Testing | SAP | HR |