Hi Guest 1 HomePage 1 Jobs 1 WalkIn 1Articles  

 :) Latest Topic
Speaking
Math
Accounts
Science
Clerk Jobs
English Speaking
Bank PO
Swiming
Driving
Yoga
 Computer
 :) Hot Jobs
 :) Latest Articles
 


  

 
Fresher Test for Accenture company 2019 session part 1
Classified Posted on 17 Apr 2019

Home >> Placement Paper >> Accenture Paper >> Fresher Test for Accenture company 2019 session part 1



Fresher Test for Accenture company 2019 session part 1
My name is Ritu i have interview in accenture in month of January this year. I have 3 rounds in Accenture as given below

(1)Aptitude/Verbal Written Test
(2)Technical Round
(3)HR Round

(1)Aptitude/Verbal Written Test:- First round have 60 mintues which almost 50-60 questionson analytical aptitude, verbal ability.
(2)Technical Round:- In this round interviewer ask questions from different technology like C,C++,Java etc.
(3)HR Round:-This round is HR round as all of you know HR questions.

Below are the different written questions in 1st Round:-
English Written Test Questions
(1)Adam will be there____________Sunday and Monday.
(i)Until
(ii)During
(iii)For
(iv)After
Answer:-(ii)During

(2)The sun rose__________the horizon in the east.
(i)In
(ii)Below
(iii)Over
(iv)Above
Answer:-(iv)Above

3)The cricket game was cancelled _______________ the rain.
(i)Due to
(ii)Because of
(iii)By
(iv)None of the above
Answer:-(ii)Because of

(4)I have been working here______________ five years.
(i)Since
(ii)From
(iii)For
(iv)None of the above.
Answer:-(iii)For

(5)Dog spilled__________ milk all over the floor.
(i)The
(ii)AN
(iii)A
(iv)None of the above.
Answer:-(i)The

(6)Brittney was punished for___________ her official work
(i)Slowing
(ii)Postponing
(iii)Shrinking
(iv)Avoiding
Answer:-(iv)Avoiding

(7)Check the correctly spelled word in the following:
(i)Exccessive
(ii)Exxcesive
(iii)Excessive
(iv)Excesive
Answer:-(iii)Excessive

(8)Catching the earlier bus will give us the ....... to do some shopping for the home.
(i)Possibility
(ii)Occasion
(iii)Luck
(iv)Chance
Answer:-(iv)Chance

(9)This train travels from Mumbai______ Delhi.
(i)To
(ii)At
(iii)Over
(iv)below
Answer:-(i)To

Quantitative Aptitude Questions

(10)A teacher divide his class into 7, 13 and 15 groups. Find the smallest possible strength of the class?
(i)965
(ii)1250
(iii)1365
(iv)1250
Answer:-7*13*15=(iii)1365

(11)A men purchased a bag for Rs.400 and sold it at a gain of 20% of the selling price. The selling price of the bag is:
(i)425
(ii)480
(iii)500
(iv)450
Answer:-400*20/100=80+400=(ii)480

(12)Average weight of a class of 20 students is 35kgs. If we include teacher also , the average weight increases by 1kg. What is the weight of the teacher?
(i)56kgs
(ii)60kgs
(iii)51kgs
(iv)NONE OF THEM
Answer:-36=(700+x)/21=(i)56kgs


Other Important Questions
Accenture Campus Placement Paper Dec 2014
Fresher Test for Accenture company 2019 session part 1







 
Top Searches:asp net questions vb net questions sql query uddl questions class javascript sharepoint interview questions and concept silverlight questions and concept wcf questions beans general knowledge ajax questions
PHP | Biztalk | Testing | SAP | HR |